Despre Noi

Mâncare excepțională

Restaurantul se adresează împătimiților artei culinare, aflați în căutarea gustului desăvârșit, printr-o gamă largă de preparate rafinate din bucătăria românească și internațională, băuturi de marcă și servicii ireproșabile.

Restaurantul Taverna Bella Napoli este “născut” din dorința noastră de a vă propune atât un spațiu de întâlnire convivial între prieteni cât și pentru organizarea evenimentelor importante din viața dumneavoastră, oferindu-vă un mediu fin și rafinat, de bun gust.

Spațiul generos, calitatea serviciilor și calificarea personalului conferă locației noastre nota necesară de profesionalism pentru organizarea întâlnirilor de afaceri, organizarea de conferințe și a altor evenimente marcante din viața dumneavoastră.

Diversitate

Bucataria mediteraneană cat și cea tradițional românească sunt sursele rețetelor noastre. Folosind legume și ingrediente din gospodaria proprie și adaptându-le la aceste rețete vă propunem o experiență, papilo-gustativa, unică.

Vă invitam la o experiență culinară plăcută în care simțurile și gusturile rețetelor noastre se îmbină cu aromele și calitatea vinului bine ales. Ambianța desavârșita, decorul intim și personalul amabil și discret recomanda Restaurantul Taverna Bella Napoli pentru servirea unei cine romantice.

Descoperiți noi standarde de calitate și rafinament, vizitând restaurantul Taverna Bella Napoli.

Ingredientele noastre sunt proaspete

O mare parte din materia primă folosită de noi este cultivată în serele și solariile proprii. Vă oferim cele mai savuroase mâncăruri și vă garantăm calitatea și prospețimea tuturor preparatelor.

Ne place să ne răsfățăm clienții cu cele mai bune produse de panificație, de aceea facem în regie proprie pâinea, blaturile și aluaturile pentru toate preparatele pe care le servim.

bella_rootDespre Noi