Termeni și condiții

TERMENI ȘI CONDIȚII

Termeni și condiții de utilizare a site-ului www.bellanapoli.ro

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Prin accesarea acestui site web și/sau a oricarei pagini a acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Daca nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare nu accesați acest site.

DESCRIEREA SERVICIILOR

www.bellanapoli.ro pune la dispoziție informațiile din acest site web în scop informativ general, și nu garantează de exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile să fie exacte.

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

www.bellanapoli.ro nu poate fi făcut răspunzătoar în nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii în vreun fel a informațiilor prezentate în acest site web.

www.bellanapoli.ro nu garantează în nici un fel acuratețea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informațiilor sau al materialelor cuprinse în acest site. www.bellanapoli.ro nu garantează rezultatele ce s-ar putea obţine din utilizarea informațiilor prezentate prin intermediul acestui site şi nici disponibilitatea spre folosire a oricăror informații prezente pe site.

www.bellanapoli.ro nu iși asuma nici o responsabilitate pentru conținutul nici unui material (contract) prezntat pe acest site. Acestea sunt prezentate în scop informativ și fiind considerate ca fiind utile.

www.bellanapoli.ro nu poate fi tras la răspundere pentru materialele (contractele) prezente pe site, acestea sunt prezentate în scop informativ, nu în scop comercial.

REGULI GENERALE

Orice utilizator care vizitează acest site o face pe propria răspundere. Materialele şi informatiile conținute în acest site sunt furnizate în scop de informare generală, nefiind însotite de nici un fel de garanţii, explicite sau implicite.

LIMITARI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR

www.bellanapoli.ro nu își asumă nici o responsabilitate în cazul în care serviciile site-ului nu pot fi accesate de către utilizatori, pe o perioada nelimitată/nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

INCHEIEREA ACORDULUI

www.bellanapoli.ro își rezervă dreptul de a schimba termenii, condițiile şi politicile în orice moment fără a anunța în prealabil, prin urmare sunteți rugat sa revedeți în mod regulat această secțiune pentru a fi la curent cu modificările aduse.

INFORMAȚII DESPRE COMPANIE

Denumire:
Sediu social: Aleea Unirii 3, Botoșani 717113
Nr. Orc:
CUI:
Tel: 0755 032 372
E-mail:

bella_rootTermeni și condiții